You are currently viewing NOI HIROTESII ÎNTRU DUHOVNIC ÎN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI

NOI HIROTESII ÎNTRU DUHOVNIC ÎN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI

La Paraclisul eparhial Kretzulescu, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon a hirotesit întru duhovnic, vineri, 18 noiembrie 2022, trei tineri preoți recent hirotoniți, absolvenți ai cursurilor de licență și de master din cadrul Facultății de Teologie și Științele Educației a Universității Valahia din Târgoviște.
Aceștia sunt: Pr. Gabriel-Florian Roșu, de la Parohia Cojasca, Protoieria Târgoviște Sud, Pr. Ștefan-Adrian Stancu, de la Parohia Adânca, Protoieria Târgoviște Sud și Pr. Ionuț-Alexandru Tătulescu, Parohia Lunca, Protoieria Târgoviște Nord.
Cu acest prilej, Înaltpreasfinția Sa a oferit tinerilor duhovnici îndrumări cu privire la îmbunătățirea misiunii lor pastorale de la parohii, îndemnându-i la o cât mai riguroasă implicare în catehizarea mai cu seamă a noilor generații, la dezvoltarea colaborării cu familia și cu școala, precum și la intensificarea vieții spirituale pentru optima aprofundare a zidirii morale în comunitățile de credință unde le-a fost încredințat mandatul slujirii clericale.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI