You are currently viewing ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI ORGANIZEAZĂ EXAMEN DE CAPACITATE PREOȚEASCĂ – SESIUNEA DECEMBRIE 2023

ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI ORGANIZEAZĂ EXAMEN DE CAPACITATE PREOȚEASCĂ – SESIUNEA DECEMBRIE 2023

Arhiepiscopia Târgoviștei organizează în ziua de 5 decembrie 2023, sub președinția Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, examenul de capacitate preoțească, sesiunea decembrie 2023, pentru licențiații și masteranzii în teologie, specializarea Teologie-Pastorală, fii duhovnicești ai Eparhiei noastre, care îndeplinesc toate condițiile canonice în eventualitatea hirotoniei.

Înscrierea candidaților va avea loc până la data de 29 noiembrie 2023, la Secretariatul Centrului eparhial. În ziua de 4 decembrie 2023 va avea loc, la Centrul eparhial, testarea psihologică, începând cu ora 9.00. Proba scrisă a examenului de capacitate preoțească va avea loc în ziua de 5 decembrie 2023, la ora 8.00, iar cea orală, în aceeași zi, de la ora 10.00, ambele la sediul Arhiepiscopiei Târgoviștei.

Toate informațiile despre actele necesare pentru înscriere și tematica pentru examen, se găsesc la avizierul Centrului eparhial, precum și pe site-ul Arhiepiscopiei Târgoviștei, la adresa www.arhiepiscopiatargovistei.ro, secțiunea Info Utile.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTE