You are currently viewing POST VACANT DE PREOT, SCOS LA CONCURS LA CENTRUL DE RECUPERARE ȘI REABILITARE NEUROPSIHIATRICĂ GURA OCNIȚEI

POST VACANT DE PREOT, SCOS LA CONCURS LA CENTRUL DE RECUPERARE ȘI REABILITARE NEUROPSIHIATRICĂ GURA OCNIȚEI

 

      Spitalul Județean de Urgență Târgoviște organizează concurs pentru ocuparea postului vacant de preot definitiv (studii superioare), în cadrul Compartimentului Culte (locația Gura Ocniței – Ochiuri, jud. Dâmbovița).
      În vederea ocupării postului vacant, pot candida clerici, dintre doctorii în teologie, absolvenții de masterat și licențiații în teologie ortodoxă, care sunt încadrați cel puțin la gradul profesional definitiv, cu vechime în cler de minim 1 an, și care vor prezenta. în prealabil, acordul scris al Chiriarhului, potrivit art. 136, alin. 3 din Statutul pentru organizarea și funcționarea Bisericii Ortodoxe Române, și în condițiile speciale menționate în H.G. 286/2011 actualizată.
      Depunea dosarelor se va face în perioada 18 – 29 ianuarie 2021, la sediul Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște (str.Tudor Vladimirescu, nr. 48), în toate zilele lucrătoare, între orele 8.00 -11.00. Proba scrisă va avea loc în data de 8 februarie 2021, ora 9.00, iar interviul în data de 11 februarie 2021, ora 9.00, ambele la sediul Centrului Eparhial al Arhiepiscopiei Târgoviștei (str. Mihai Bravu, nr. 11).
      Mai multe detalii la numărul de telefon 0245- 631-582 / 1810.   
      Tematica și bibliografia pentru concurs se găsesc AICI.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI