You are currently viewing 100 % PROMOVABILITATE LA BACALAUREAT PENTRU ELEVII SEMINARULUI TEOLOGIC DIN TÂRGOVIȘTE, DE LA PROFILUL TEOLOGIE

100 % PROMOVABILITATE LA BACALAUREAT PENTRU ELEVII SEMINARULUI TEOLOGIC DIN TÂRGOVIȘTE, DE LA PROFILUL TEOLOGIE

 

 

      Absolvenţii claselor a XII-a de la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Târgoviște au obținut la sesiunea din iulie 2020 a Examenului de Bacalaureat un procent ridicat de promovabilitate. Astfel, în procentaj de 100 % la profilul Teologic și 83,6 % la specializarea Filologie, elevii au promovat Bacalaureatul, clasând liceul teologic târgoviștean pe locul 6 între cele 29 de colegii și licee din județul Dâmbovița.
      Acest rezultat mulțumitor se datorează efortului comun elevi-profesori-părinți, dar și includerii școlii în proiectul de pregătire remedială ROSE, care a susținut orele suplimentare la disciplinele de BAC.
      Sub permanenta îndrumare şi binecuvântare a Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, Seminarul Teologic din Târgoviște asigură condiţii deosebite pentru desfăşurarea unui proces instructiv-educativ eficient, având cadre didactice devotate, implicate permanent în educația complexă a elevilor.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI