You are currently viewing 40 DE TINERI DIN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI AU PLECAT SPRE SIBIU LA ÎNTÂLNIREA INTERNAȚIONALĂ A TINERILOR -ITO 2018

40 DE TINERI DIN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI AU PLECAT SPRE SIBIU LA ÎNTÂLNIREA INTERNAȚIONALĂ A TINERILOR -ITO 2018

            

 

     

         Cei 40 de tineri din Arhiepiscopia Târgoviștei care participă, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, în perioada 6-9 septembrie 2018, la Întâlnirea Internațională a Tineretului Ortodox, au plecat în această dimineață, din fața Centrului nostru eparhial, spre Sibiu.
         Reamintim că întrunirea are ca temă „Unitate. Credință. Neam” și reunește peste 3.000 de tineri din țară și din străinătate, precum și reprezentanți ai celorlalte Biserici Ortodoxe, având un program complex de activități, ce conține momente de rugăciune, întâlniri și dezbateri pe teme de actualitate pentru tineret, spectacole, concerte și vizite la obiectivele turistice și religioase din zonă. Tinerii din Eparhia noastră, care participă la acest eveniment, aparțin comitetelor parohiale de tineret, fiind însoțiți de Pr. Marian Dobrescu, iar informații detaliate cu privire la desfășurarea evenimentelor se găsesc pe site-ul http://www.ito2018.ro/.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI