You are currently viewing A TRECUT LA CELE VEŞNICE PR. MARIAN COMAN,  FOST SLUJITOR  AL PAROHIEI FIERBINȚI, PROTOIERIA GĂEȘTI

A TRECUT LA CELE VEŞNICE PR. MARIAN COMAN, FOST SLUJITOR AL PAROHIEI FIERBINȚI, PROTOIERIA GĂEȘTI

A trecut la cele veșnice, miercuri, 16 februarie 2022, Părintele Marian Coman, preot pensionar, fost slujitor al Parohiei Fierbinți, Protoieria Găești.

Părintele s-a născut în ziua de 1 decembrie  1951, în Satul Fierbinți, ca fiu al lui Radu Coman și al Ioanei Coman. A urmat cursurile școlii primare și pe cele ale școlii gimnaziale în localitatea natală, iar, apoi, pe cele ale Seminarului Teologic din București și pe cele ale Institutului Teologic Universitar din București.

A fost căsătorit, din anul 1970, cu doamna Alexandra, având împreună doi copii, Marian Claudiu Coman, preot II la Parohia Fierbinți și Adrian Florin Coman. A fost hirotonit preot, în anul 1970, pe seama Parohiei Glogoveanu, iar în anul 1980 a fost transferat la Parohia Fierbinți, de unde s-a și pensionat.

La biserica Parohiei Fierbinți a realizat, între anii 1986-1990, lucrări de reparații capitale ale sfântului locaș și ale picturii.

Slujba de înmormântare va fi oficiată în biserica Parohiei Fierbinți, vineri, 18 februarie 2022, după săvârșirea Sfintei Liturghii.

 

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI