You are currently viewing ACŢIUNI SOCIAL-FILANTROPICE, ÎN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIŞTEI

ACŢIUNI SOCIAL-FILANTROPICE, ÎN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIŞTEI

                

 

   Luni, 25 aprilie 2016, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON, în apropierea sărbătorii Învierii Domnului, s-au desfăşurat trei acţiuni social-filantropice.

   Astfel, în Protoieria Târgovişte Sud, preoţii şi credincioşii de la Parohia “Buna Vestire” din Târgovişte au oferit daruri de cărţi, alimente, îmbrăcăminte şi obiecte igenico-sanitare, în valoare de peste 1.500 lei, aşezămintelor sociale de pe raza parohiei: Centrul Social pentru Vârstnici “Sfânta Elena” şi Complexul de Servicii Sociale “Casa Soarelui”.

   Protoieria Pucioasa, în parteneriat cu societatea “Gabi Mob” din Pucioasa, în apropierea sărbătorii Învierii Domnului, au oferit daruri pentru copii aflaţi în aşezământul de la Parohia Valea Plopului, judeţul Prahova, însemnând două tone de îmbrăcăminte şi încălţăminte, alături de 200 kilograme de alimente, în valoare de 15.000 lei.

   În Protoieria Titu, parohiile: Bâldana, Călugăru, Poiana de Jos, Poiana de Sus şi Vlăsceni au oferit Azilului de bătrâni Mereni din Conţeşti, alimente neperisabile, detergenţi şi veselă, în valoare de peste 1.000 lei.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI