You are currently viewing ACTIVITATE CU TINERII LA PAROHIA RĂZVADUL DE JOS

ACTIVITATE CU TINERII LA PAROHIA RĂZVADUL DE JOS

La Parohia Răzvadul de Jos, s-a desfășurat sâmbătă, 25 februarie 2023, cu binecuvântarea Înaltpresfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, o activitate cu tineri din comunitatea parohială în cadrul „Programului de prevenire a victimizării tinerilor – prioritate națională (prevenirea disparițiilor voluntare, a abuzurilor sexuale și a victimizării prin activități de crimă organizată- trafic și consum de droguri, respectiv trafic de persoane)”.

Acest demers educațional a avut loc în urma Protocolului de colaborare dintre Arhiepiscopia Târgoviștei și Biroul Siguranță școlară din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița (I.P.J.D.).

În discuțiile cu tinerii au fost abordate mai multe teme, dintre care amintim: cyberbullying, siguranța online, victimizare minori, trafic de persoane și răspundere penală.

Activitatea s-a desfășurat sub coordonarea preoților parohiei: Pr. Bogdan Gabriel Stana, Pr. Marian Ceauş, Pr. Bogdan Valentin Vișan și a reprezentanților I.P.J. Dâmbovița: doamna Raluca Mihaela Chiranoiu, Comisar șef de poliție, doamna Luiza Mihaela Nistor, Subinspector de poliție și domnul Ion Victor Bucuroiu, agent șef principal de poliție.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI