You are currently viewing ACTIVITATE EDUCAȚIONALĂ CU PARTICIPAREA PR. PROF. UNIV. DR. CONSTANTIN NECULA LA PAROHIA „EROILOR” DIN MUNICIPIUL TÂRGOVIȘTE

ACTIVITATE EDUCAȚIONALĂ CU PARTICIPAREA PR. PROF. UNIV. DR. CONSTANTIN NECULA LA PAROHIA „EROILOR” DIN MUNICIPIUL TÂRGOVIȘTE

La  Parohia „Eroilor” din Târgovişte a avut loc, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon,  duminică, 20 martie 2022, cea de a cincea activitate din acest an din cadrul Proiectului Catehetic „Hristos împărtășit copiilor„.

Cu acest prilej, tinerii din grupul de cateheză al parohiei au participat la o întâlnire duhovnicească, prin intermediul platformei de comunicare Zoom, unde l-au avut ca invitat special pe Pr. conf. univ. dr. habil. Constantin Necula, de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Sfântul Andrei Șaguna” din Sibiu.

La întrunirea ce a avut ca temă „Rugăciunea este respirația Împărăției lui Dumnezeu – Maica Domnului – om de rugăciune„, ce se înscrie în cadrul tematicii anului 2022, declarat în Patriarhia Română  „Anul omagial al rugăciunii în viaţa Bisericii şi a creştinului„, au participat și profesori și elevi de la diferite licee târgoviștene.

Activitatea a fost moderată de către Pr. lect. univ. dr. Cosmin Santi de la Facultatea de Teologie Ortodoxă și Științele Educației a Universității Valahia din Târgoviște și de Pr. paroh Lucian Constantin Mileșan, fiind transmisă live pe pagina de facebook a Radio Trinitas.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI