You are currently viewing ACTIVITĂȚI EDUCAȚIONALE DE VACANȚĂ ALE UNOR TINERI DE LA PAROHII DIN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI

ACTIVITĂȚI EDUCAȚIONALE DE VACANȚĂ ALE UNOR TINERI DE LA PAROHII DIN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI

În cadrul Concursului Național Catehetic, ediţia a XV-a, Tinerii şi vârstnicii să laude numele Domnului, marți, 14 februarie 2023, cu binecuvântarea  Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, tineri aparținând comitetelor de tineret ale unor parohii din Eparhia noastră, însoțiți de preoți și de membri ai familiilor lor, au desfășurat activități educaționale de vacanță.

Astfel, în baza unui parteneriat încheiat între parohiile Răscăeți și Mogoșani, tinerii au efectuat un pelerinaj la mănăstirile Sinaia și Caraiman, dar au vizitat și Castelul Peleș.

Membri ai Corului Anastasis și ai grupului de cateheză al Parohiei Eroilor din Târgoviște, alături de membri ai familiilor lor, au mers în pelerinaj la Mânăstirea Caraiman.

Cu acest prilej, s-a dezbătut importanța pe care vârstnicii au pentru tinerele generații în împărtășirea credinței și a experienței de viață, dar și a valorilor care ne conferă  identitate religioasă și națională.

La final, cu toții au mers la una din pârtiile din zonă unde s-au bucurat de activități fizice sportive sezonului.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI