You are currently viewing ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI PARTICIPĂ LA ÎNTÂLNIREA INTERNAȚIONALĂ A TINERILOR DE LA IAȘI

ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI PARTICIPĂ LA ÎNTÂLNIREA INTERNAȚIONALĂ A TINERILOR DE LA IAȘI

          

          

 

   Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, 50 de tineri din Arhiepiscopia Târgoviștei participă, în perioada 1-4 septembrie 2017, la Întâlnirea Internațională a Tineretului Ortodox de la Iași. Anul acesta evenimentul are ca temă „Tânărul în căutarea libertății” și reunește peste 5.000 de tineri din țară și din străinătate, precum și reprezentanți ai celorlalte Biserici Ortodoxe, într-un program amplu, din care nu lipsesc momente de rugăciune, întâlniri și dezbateri pe teme de actualitate pentru tineret, spectacole, concerte și vizite la obiectivele turistice și religioase din zonă.
   Tinerii dâmbovițeni, cu diferite preocupări și ocupații, au fost selectați de la comitetele parohiale din întreaga Eparhie, fiind însoțiți de Pr. Aurelian Eremia și de profesori de religie din județ pentru a duce în Capitala Moldovei mesajul de credință și de unitate națională din istorica Cetate de Scaun munteană.
     Informații detaliate cu privire la desfășurarea evenimentelor de la Întâlnirea Internațională a Tineretului Ortodox se găsesc pe site-ul ito2017.ro și pe facebook, la pagina:https://www.facebook.com/ito2017/?fref=ts
   Precizăm că anul următor acest eveniment va fi organizat la Sibiu, orașul de reședință al Mitropoliei Ardealului.

   BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI