You are currently viewing ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI ȘI POLIȚIA ROMÂNĂ ÎMPREUNĂ  PENTRU EDUCAȚIA CELOR MICI

ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI ȘI POLIȚIA ROMÂNĂ ÎMPREUNĂ  PENTRU EDUCAȚIA CELOR MICI

În perioada 24 – 25 martie 2021, cu ocazia Zilei Poliției Române, s-a desfășurat, la Muzeul Poliţiei Române din Târgovişte, concursul pe teme de educaţie rutieră, drepturile și îndatoririle copilului, respectiv componenta emoţională / comportamentală, din cadrul Proiectului de prevenire a victimizării minorilor intitulat „Împreună putem schimba lumea!”.

Acest proiect a fost organizat de structura de prevenire din cadrul I.P.J. Dâmboviţa, împreună cu Arhiepiscopia Târgoviștei, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, dar și cu alți parteneri.

La activitate au participat preşcolarii de la grădiniţele cu program prelungit: „Rază de Soare„, nr.15, „Sf. Francisc” şi „Alexandrina Simionescu Ghica„, din Târgoviște, precum și de la Grădinița din Runcu.

La final, copiii au primit diplome şi premii din partea Arhiepiscopiei Târgoviștei, a Corpului Național al Polițiștilor – C.T. Dâmbovița şi a Centrului Județean de Resurse și de Asistență Educațională (C.J.R.A.E.) Dâmboviţa.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI