You are currently viewing ASCOR TÂRGOVIȘTE ARE UN NOU CONSILIU DIRECTOR

ASCOR TÂRGOVIȘTE ARE UN NOU CONSILIU DIRECTOR

La Facultatea de Teologie și Științele Educației a Universității Valahia din Târgoviște, cu binecuvântarea Înaltpreafințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, și sub coordonarea dlui Prof. univ. dr. Ion Marian Croitoru, joi, 24 noiembrie 2022, s-a reunit Adunarea Generală a Asociației Studenților Creștin-Ortodocși Români (ASCOR) – Filiala Târgoviște, în cadrul căreia s-a ales componența Consiliului Director pentru următorul mandat de doi ani.

În cadrul întâlnirii, Pc. Pr. dr. Ionuț Ileana, Consilier Eparhial, a transmis un mesaj de binecuvântare din partea Chiriarhului nostru, în care a evidențiat responsabilitatea misionară pe care membrii ASCOR-ului o au în comunitatea locală și națională. Totodată, a transmis un cuvânt de mulțumire dlui Petru Prangate, care și-a încheiat mandatul de Președinte ASCOR Târgoviște, iar la propunerea Adunării Generale a dobândit calitatea de membru onorific al Filialei.

În urma validării candidaturilor a fost votată componența noului Consiliu Director al ASCOR Târgoviște, după cum urmează: Președinte: Mihai Dragoș Sebastian, student la Facultatea de Teologie Ortodoxă și Științele Educației și la Facultatea de Științe Politice, Litere și Comunicare; Vicepreședinți: Oană Ștefan Eugen, student la Facultatea de Teologie Ortodoxă și Științele Educației și la Facultatea de Științe Umaniste și Gîbu Andreea, studentă la Facultatea de Științe Umaniste; Secretar: Andrei Mădălina Nicoleta, studentă la Facultatea de Științe Politice, Litere și Comunicare; Consilier externe: Tudorache Mirel Valentin, student la Facultatea de Teologie Ortodoxă și Științele Educației și la Facultatea de Inginerie a Mediului și Știința Alimentelor; Consilier interne: Nechita Mihai Cristian, student la Facultatea de Teologie Ortodoxă și Științele Educației.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI