You are currently viewing ASOCIAȚIA PĂRINȚI PENTRU ORA DE RELIGIE A OFERIT DARURI UNOR COPII DE LA ȘCOALA CORESI DIN TÂRGOVIȘTE

ASOCIAȚIA PĂRINȚI PENTRU ORA DE RELIGIE A OFERIT DARURI UNOR COPII DE LA ȘCOALA CORESI DIN TÂRGOVIȘTE

 

             

 

Marți, 8 decembrie 2015, Asociația Părinți pentru Ora de Religie, filiala Dâmbovița, a oferit daruri cu ocazia sărbătoriilor legate de Nașterea Domnului unor copii defavorizați ai Școlii Coresi din Târgoviște. Acestea au fost obținute prin bunăvoința Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit NIFON și a altor sponsori generoși care au dorit să ajute A.P.O.R.
Ceremonia s-a desfășurat cu acceptul doamnei Prof. Georgeta Gogeanu, directorul școlii, în amfiteatrul de festivități, iar darurile au fost oferite de către doamna Adriana Cuciureanu, președinte A.P.O.R. Dâmbovița, și doamna Prof. Simona Maria Mihai, vicepreședinte A.P.O.R. Dâmbovița.
Din partea Centrului Eparhial al Arhiepiscopiei Târgoviștei, mesajul de binecuvântare al Înaltpreasfinției Sale a fost prezentat de către Pc Pr. Ionuț Ileana, Consilier Social-Filantropic și Misionar, și Pc. Pr. Marian Puiescu, Consilier Cultural și Comunicații Media.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI