You are currently viewing ATELIERE EDUCAȚIONALE PENTRU COPII ÎN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI

ATELIERE EDUCAȚIONALE PENTRU COPII ÎN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI

   

   Vineri, 16 februarie 2018, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, s-au reluat atelierele de artă gratuite pentru copii, la Centrul Social Creștin al Arhiepiscopiei Târgoviștei. Ele se vor desfășura în fiecare zi de vineri, de la ora 12, la acestea putând participa orice elev de la școlile din Eparhia noastră.

   Joi, 15 februarie 2018, în cadrul parteneriatului dintre Biserică și Școală, la Parohia Dobra, Protoieria Târgoviște Sud, s-au organizat ateliere de pictură pe sticlă și de broderie. La acestea, au participat 17 elevi si tineri din parohie, cu vârste cuprinse între 7 şi 19 ani, precum și doamna director Cristina Neagu de la Școala Gimnaziala „Preot Panait Georgescu” – Dobra.

   Atelierele au ca scop aprofundarea educațională pentru copiii din parohie, cultivarea simţului artistic, iubirea de frumos şi deprinderea valorilor spirituale ale credinței noastre străbune. Toate cele necesare desfășurării activității atelierului au fost asigurate de către parohie în mod gratuit, icoanele realizate de copii vor fi expuse duminică, după Sfânta Liturghie, iar celelalte obiecte realizate vor fi oferite credincioșilor prezenți.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI