You are currently viewing AU APĂRUT CALENDARELE BISERICEȘTI PE ANUL 2023 TIPĂRITE DE ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI

AU APĂRUT CALENDARELE BISERICEȘTI PE ANUL 2023 TIPĂRITE DE ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI

Arhiepiscopia Târgoviștei a tipărit calendarele bisericești pe anul 2023, în variantele: foaie, agendă și de birou. Ele sunt disponibile la pangarele tuturor bisericilor și mânăstirilor din Eparhia noastră, precum și la cele două magazine bisericești din Municipiul Târgoviște (de pe Calea Domnească nr. 261, din cadrul Centrului Social Creştin, şi la cel de pe Bd. Independenţei, Bl. O3, Sc. A, parter).

Realizate sub îndrumarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon, în condiții grafice deosebite, calendarele bisericești reprezintă un important instrument liturgic în misiunea pastorală a Bisericii noastre, precum și reperul aghiografic cotidian pentru toți credincioșii noștri.

Reamintim faptul că prin achiziţionarea calendarelor, ca de altfel şi a lumânãrilor de la pangarele bisericilor și ale mânăstirilor noastre este sprijinită activitatea complexă a Ortodoxiei românești, iar, în același timp, se evită cumpărarea de calendare cu date eronate, provenite din surse îndoielnice.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTE