You are currently viewing AU FOST PREMIAȚI CÂȘTIGĂTORII CELEI DE A DOUA EDIȚII A CONCURSULUI „BĂLAȘA DOAMNA ÎNTRE FILANTROPIE ȘI OCROTIREA ARTELOR”

AU FOST PREMIAȚI CÂȘTIGĂTORII CELEI DE A DOUA EDIȚII A CONCURSULUI „BĂLAȘA DOAMNA ÎNTRE FILANTROPIE ȘI OCROTIREA ARTELOR”

În cadrul parteneriatului educațional încheiat între Parohia Sf. Nicolae Andronești și Liceul de arte Bălașa Doamna din Târgoviște, miercuri, 22 decembrie 2021, a avut loc, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, premierea câștigătorilor celei de a doua ediții a Concursului „Bălașa Doamna – între filantropie și ocrotirea artelor”.
Concursul s-a desfășurat în perioada 14 – 21 decembrie 2021 și a avut în vedere promovarea solidarității umane și a implicării dezinteresate în ajutorarea semenilor și s-a adresat elevilor din cadrul Liceului de arte Bălașa Doamna din Târgoviște, de la clasele IX-XII.
Anul acesta elevii au concurat în cadrul secțiunii creație plastică, iar cei clasați pe primele locuri, toți din clasa a XI-a, au fost:

-Gabriela Bobaru – Premiul I.
-Ana Alejandra Cărare – Premiul II.
-Ștefan Marius Nicolae – Premiul III.

Festivitatea de premiere s-a desfășurat în biserica Parohiei Sf. Nicolae Andronești, iar câștigătorii au primit din partea parohiei, reprezentată de Pc. Pr. Victor Drăghicescu, Consilier eparhial al Arhiepiscopiei Târgoviștei, și a liceului, reprezentat de directorul său Pr. prof. Marian Dobrescu, premii constând în bani, cărți și icoane, iar lucrările au fost expuse în pridvorul bisericii Parohiei Sf. Nicolae Andronești și vor rămâne pe toată perioada sărbătorilor dedicate Nașterii Domnului, Anului Nou și Botezului Domnului. De asemenea, lucrările sunt expuse și pe pagina de facebook a Liceului de Arte Bălașa Doamna.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI