You are currently viewing BISERICA STRĂMOȘEASCĂ ESTE IMPLICATĂ ÎN CONSTRUIREA UNEI LOCUINȚE NOI PENTRU O FAMILIE DIN LOCALITATEA GLODENI CĂREIA I-A ARS CASA

BISERICA STRĂMOȘEASCĂ ESTE IMPLICATĂ ÎN CONSTRUIREA UNEI LOCUINȚE NOI PENTRU O FAMILIE DIN LOCALITATEA GLODENI CĂREIA I-A ARS CASA

               

 

   Sâmbătă, 21 ianuarie 2017, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit NIFON, preoții Parohiei Sf. Nicolae Andronești, Victor Drăghicescu și Daniel Bălăjel, alături de enoriași au venit în sprijinul Parohiei din Glodeni care este implicată în ridicarea unei case pentru o familie din parohie căreia i-a ars locuința, oferind mobilă nouă, materiale de construcții și o masă caldă.
   Parohia din Glodeni, prin implicarea preoților: Pr. Viorel Mugurel Gheorghe, Pr. Dănuţ Vancea și Pr. Răzvan Gheorghe Gagiu, a Comitetului de tineret parohial, precum și a unor generoși voluntari, a organizat vineri, 20 ianuarie 2017, un bal caritabil în parohie, la care au participat și unii cunoscuți artiști populari, cu scopul de a strânge fonduri pentru ajutorarea familiei mai sus menționate și de a dota noua casă. În urma acțiunii filantropice a fost colectată suma de 6.250 lei, bani care vor fi utilizați, la finalizarea construcției locuinței, care a fost ridicată și se află în stadiul de finisare.
   Reamintim că Parohia Glodeni și-a luat angajamentul ridicării unei case noi pentru familia năpăstuită din parohie, în timp de o lună, la acest nobil proiect contribuind enoriași, diferite firme din zonă, parohii învecinate, precum și Centrul Eparhial al Arhiepiscopiei Târgoviștei.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI