You are currently viewing CENTRUL SOCIAL CREȘTIN AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI SPRIJINĂ FAMILIA TRADIȚIONALĂ

CENTRUL SOCIAL CREȘTIN AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI SPRIJINĂ FAMILIA TRADIȚIONALĂ

     

     

 

   În sprijinul familiei tradiționale, pentru o dezvoltare armonioasă a copiilor noștri, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, la Centrul Social Creștin al Arhiepiscopiei Târgoviștei s-au reluat cursurile de abilități practice si limba engleză, oferite gratuit copiilor din Târgoviște.
   Sub supravegherea personalului de specialitate, copiii pot participa la ateliere de cusături, origami, quiling, modelarea hârtiei, decorațiuni menite să le dezvolte creativitatea prin joc.  Cursul de limba engleză se va desfășura în fiecare zi de marți, între orele 12-13.15, sub supravegherea unui profesor de specialitate, iar atelierele de creație în fiecare miercuri și vineri, între orele 12-13.15. Cursurile pot fi suplimentate și în alte zile, la solicitarea elevilor sau a părinților.
   Pentru detalii și înscrieri vă așteptăm la sediul Centrului Social Creștin al Arhiepiscopiei Târgoviștei, situat în Municipiul Târgoviște, Calea Domnească nr.261, sau la telefon 0245217936.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂGOVIȘTEI