You are currently viewing CONCERTUL EXTRAORDINAR DE COLINDE AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI VA FI TRANSMIS ÎN DIRECT PE FACEBOOK

CONCERTUL EXTRAORDINAR DE COLINDE AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI VA FI TRANSMIS ÎN DIRECT PE FACEBOOK

Luni, 20 decembrie 2021, la Sala „Independența” din Târgoviște, în prezența Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon, va avea loc Concertul extraordinar de colinde al Arhiepiscopiei Târgoviștei.

Evenimentul va fi transmis în direct pe pagina de facebook (Arhiepiscopia Târgoviștei) și pe canalul de youtube ale Eparhiei noastre, între orele 18.00-19.30.

Concertul va fi susținut de Corul Valachia Christiana al Arhiepiscopiei Târgoviştei și de Corala Catedralei din Târgoviște, ambele dirijate de către maestrul Mihail Vlădăreanu, cu participarea extraordinară a maestrei Cristina Munteanu, a mezzosopranei Ștefania Chițulescu și a tenorului Vlad Miriță, cunoscuți artiști și susținători ai valorilor noastre naționale și ecleziale în spațiul public, prin intermediul artei muzicale.

Din cauza restricțiilor legate de eradicarea noii pandemii, accesul va fi permis numai pe bază de invitație, cu certificat verde sau test PCR negativ.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTE