You are currently viewing CONCURS DE CIOCNIT OUĂ ROȘII ÎN CADRUL A DOUĂ PAROHII ALE PROTOIERIEI TITU DIN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI

CONCURS DE CIOCNIT OUĂ ROȘII ÎN CADRUL A DOUĂ PAROHII ALE PROTOIERIEI TITU DIN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI

     

     

 

   Cu ocazia sărbătorii Învierii Domnului, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, în Protoieria Titu, în cadrul a două parohii s-au desfășurat concursuri de ciocnit ouă roșii, devenite deja tradiționale în acele localități.
   La biserica Parohiei Domniţa Bălaşa, Protoieria Titu, s-a desfășurat concursul, intitulat „Daruri din lumină”, sub coordonarea Pr. Stanciu Victor, la el participând foarte mulți copii și tineri, majoritatea fiind însoţiţi de părinţi, bunici sau prieteni. La finalul concursului, toți participanții au primit premii, constând din cărți și obiecte bisericești, iar câștigătorilor primelor locuri le-au fost oferite exemplare ale Sfintei Scripturi.
   În biserica ctitorie brâncovenească a Parohiei Potlogi I, Protoieria Titu, a avut loc concursul, intitulat „Mărturisim Învierea Domnului”, sub coordonarea preoților Marian Șerban și Niculae Răzvan, având ca participanți tineri și adulți din parohie. Și aici, la finalul manifestării, câștigătorii au primit premii, constând din icoane și cărți de rugăciune!

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI