You are currently viewing CONCURS DE TOACĂ ÎN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI

CONCURS DE TOACĂ ÎN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI

 

   

  

 

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON, la Parohia „Mânăstirea Cobia” din Protoieria Găești, marți, 13 iunie 2017, s-a desfășurat etapa eparhială a celei de a VIII-a ediții a Festivalului Internațional de Toacă, la care au participat 50 de elevi din Arhiepiscopia Târgoviștei, cu vârste cuprinse între 7 și 15 ani.
  Tinerii care au obținut primele 3 locuri, însoțiți de Pc. Pr. Ion POPESCU, gazda concursului, vor reprezenta Arhiepiscopia Târgoviștei la faza finală a Festivalului Internațional de Toacă, ce se va desfășura în orașul Victoria, Jud. Brașov, în ziua de 4 iulie 2017.
  La eveniment au participat: mezzosoprana Mariana LUCA, profesor de canto la Liceul de Arte Domnița Bălașa din Târgoviște, domnul Marin MANDA, Primarul Comunei Cobia, preoți și profesori de Religie din zonă, însoțiți de numeroși tineri.
   În urma jurizării, din partea Înaltpreasfinției Sale, au fost acordate următoarele premii:
Premiul I – Ioan Bădescu, de la Parohia Sturzeni, Protoieria Târgoviște Nord, a primit suma de 300 lei, icoane, diplome, cărţi și daruri.
Premiul II – Bogdan Valentin Matei, de la Parohia Gheboaia, Protoieria Târgoviște Sud, a primit suma de 200 lei, icoane, diplome, cărţi și daruri.
Premiul III – Florin Stan, de la Parohia Mânăstirea Cobia, Protoieria Găești, a primit suma de 100 lei, icoane, diplome, cărţi și daruri.
   Au fost acordate și 3 mențiuni, constând în diplome, icoane și alte daruri, astfel: Gheorghe Bădescu, de la Parohia Sturzeni, Protoieria Târgoviște Nord; Dănuț Florin Mănescu, de la Parohia Costești, Protoieria Pucioasa; Florin Bădilă, de la Parohia Dragodana, Protoieria Găești. Toți ceilalți concurenți au primit din partea Înaltpreasfinției Sale diferite daruri.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI