You are currently viewing CONCURSUL „RUGĂCIUNEA ÎN VIAȚA MEA”, UN SUCCES CATEHETIC-EDUCAȚIONAL ÎN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI

CONCURSUL „RUGĂCIUNEA ÎN VIAȚA MEA”, UN SUCCES CATEHETIC-EDUCAȚIONAL ÎN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI

În Arhiepiscopia Târgoviștei se desfășoară, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, Concursul Național Catehetic „Rugăciunea în viața mea”, dedicat „Anului omagial al rugăciunii în viața Bisericii și a creștinului”, în Patriarhia Română.

Grupurile parohiale de cateheză de la cele 55 de parohii din Arhiepiscopia Târgoviștei, înscrise în proiect, organizează săptămânal întâlniri cu cei 912 tineri din comitetele parohiale, pentru a realiza proiecte comune care să conțină minimum cinci cateheze având ca temă centrală rugăciunea, la care se vor adăuga activități conexe: compuneri, eseuri, expoziții, cercuri tematice, conferințe, ateliere de creație etc.

Pagina de Facebook, denumită „Rugăciunea în viața mea. Concurs în Dâmbovița”, creată special pentru mediatizarea activităților din cadrul concursului, a înregistrat până acum peste 2000 de urmăritori, și un impact de 100.000 de vizualizări.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI