You are currently viewing CONSTITUIREA NOII ADUNĂRI GENERALE A ASOCIAȚIEI C.A.R. A CLERULUI ȘI SALARIAȚILOR BISERICEȘTI DIN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI

CONSTITUIREA NOII ADUNĂRI GENERALE A ASOCIAȚIEI C.A.R. A CLERULUI ȘI SALARIAȚILOR BISERICEȘTI DIN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI

În Sala de festivități a Centrului eparhial al Arhiepiscopiei Târgoviștei a avut loc miercuri, 1 februarie 2023, ședința extraordinară de constituire a noii Adunări Generale a Asociației C.A.R. a Clerului și salariaților Bisericești din Arhiepiscopia Târgoviștei pentru mandatul 2023-2027.
Evenimentul s-a desfășurat, în prima parte, sub președinția Pr. dr. Ionuț Ghibanu, Vicar eparhial, din încredințarea Chiriarhului nostru, iar, apoi, sub președinția Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon. Cu acest prilej, au fost aleși: membrii Consiliului Director, Președintele – Pr. Nicolae Pană, Vicepreședintele – Pr. Daniel Bălăjel, precum și membrii Comisiei de Cenzori.
Au fost prezentate hotărârile cu privire la îmbunătățirea activității curente a instituției, ce au fost adoptate în cadrul ședinței de bilanț a asociației, din ziua de 17 ianuarie 2023 și aprobate de Adunarea Eparhială a Arhiepiscopiei Târgoviștei din ziua de 19 ianuarie 2023.
Înaltpreasfinția Sa a subliniat rolul social-filantropic și misionar al acestei instituții eparhiale, evidențiind importanța solidarității și a într-ajutorării, ca semn al filantropiei și al comuniunii creștine, dar și ca mărturie a valorii pe care o are omul, cu toate nevoile sale în cadrul învățăturii creștine și a misiunii Bisericii.
Precizăm că cei 23 de membri ai Adunării generale a C.A.R., nou aleși, sunt reprezentați ai celor 1.137 de membri ai asociației.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI