You are currently viewing CURS LA CENTRUL SOCIAL CREȘTIN AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI PENTRU SPRIJINIREA PERSOANELOR TRAUMATIZATE

CURS LA CENTRUL SOCIAL CREȘTIN AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI PENTRU SPRIJINIREA PERSOANELOR TRAUMATIZATE

 

   

  

 

   Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit NIFON, la Centrul Social Creștin al Arhiepiscopiei Târgoviștei, s-a desfășurat cursul, intitulat Vindecarea traumei-ajutor din partea Bisericilor, cu sprijinul Societății Biblice Interconfesionale din România.

   La acest curs la care au participat 20 de preoți și asistenți sociali din toate protoieriile eparhiei, a fost derulat un program de sprijinire a persoanelor care au avut de suferit în urma unor traume, astfel încât să-i ajute pe clerici în pastorația individuală și în organizarea grupurilor de suport pentru persoane traumatizate și familiile acestora.

   În calitate de formatori, au participat: Prof. univ. dr. ing. Cornelia Stan, prodecanul Facultății de Transporturi, Universitatea Politehnică București, Prof. Mihaela Ghițiu, profesor de Religie la Colegiul Național Mihai Viteazul București, doamna Violeta Ioan, Psihoterapeut în cadrul Spitalului Județean din Târgoviște și doamna As. Soc. Nicoleta Bobe de la Centrul de Prevenire, Evaluare și Consilier Antidrog Dâmbovița.

 

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI