You are currently viewing DAR PENTRU COPII DIN CADRUL APARTAMENTULUI SOCIAL PROTEJAT SF. IER. NICOLAE AL CENTRULUI SOCIAL CREŞTIN AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI

DAR PENTRU COPII DIN CADRUL APARTAMENTULUI SOCIAL PROTEJAT SF. IER. NICOLAE AL CENTRULUI SOCIAL CREŞTIN AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI

          

 

   Cu binecuvântarea Înaltpresfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON, miercuri, 3 august 2016, copiii din cadrul Centrului Social Creştin al Arhiepiscopiei Târgoviştei au fost primit în dar un computer nou, în valoare de aproximativ. 1.500 lei, necesar activităţilor educaţionale, din partea Pc Protoiereu Sorin Neculaescu, de la Protoieria Târgovişte Sud şi a preoţilor Parohiei Băleni Sârbi.
   Deoarece, au fost finalizate lucrări de curăţenie generală la Apartamentul social, iar copiii au fost plecaţi în tabăra la mare, cu această ocazie a fost săvârşită şi o slujbă de binecuvântare a aşezământului social.
   Acţiunea socială face parte din categoria activităţilor dedicate Anului omagial al educaţiei religioase al tineretului creştin ortodox în Arhiepiscopia Târgoviştei.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI