You are currently viewing DARURI, BUCURIE ȘI AJUTOR PRIN INTERMEDIUL BISERICII STRĂBUNE

DARURI, BUCURIE ȘI AJUTOR PRIN INTERMEDIUL BISERICII STRĂBUNE

          

     

      În apropierea sărbătorii Nașterii Domnului, în parohiile din eparhia noastră, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, se desfășoară o intensă activitate social-filantropică, ca mărturie a iubirii față de aproapele și semn al aprofundării principiilor evanghelice.

      Astfel, la Parohia Vlădeni I, din cadrul Protoieriei Târgoviște Sud, cu implicarea generoasă a unor familii din localitate și a preoților Dorinel Neculăescu și Cristian Duțescu, au fost dăruite haine și încălțăminte pentru 10 copii, dar și dulciuri pentru alți 80 de copii. De asemenea, la Parohia Mănești din cadrul Protoieriei Târgoviște Nord, în perioada 21-23 decembrie 2020, la inițiativa preoților Adrian Safta și Bogdan Voicu, au fost oferite daruri pentru 100 de familii nevoiașe, constând din dulciuri și alimente. Ambele demersuri au însumat peste 12.000 lei.

      Astfel, de acțiuni social-filantropice se desfășoară, în această perioadă, în parohiile din Arhiepiscopia Târgoviștei și se constituie în exemple demne de urmat și pentru alții, persoane particulare și instituții.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI