You are currently viewing DARURI DE PESTE 10.000 LEI OFERITE DE ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI UNOR INSTITUȚII SOCIALE DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA

DARURI DE PESTE 10.000 LEI OFERITE DE ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI UNOR INSTITUȚII SOCIALE DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA

În apropierea sărbătorii Nașterii Domnului, marți, 20 decembrie 2022, la inițiativa Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, prin intermediul Pc. Pr. Cristian Oancea, Consilier Social-Filantropic și Misionar,  au oferite Centrului Social Creștin din Târgoviște: pilote, lenjerii, perne, detergent și pungi cu dulciuri.

Au mai fost oferite, unor instituții sociale din Municipiul Târgoviște, cu care Eparhia noastră colaborează, daruri, constând din dulciuri și răcoritoare. Acestea sunt: Centrul de zi pentru copii cu autism și sindrom down Sf. Maria, Centrul de zi pentru copii cu dizabilități, Căminul pentru persoane vârstnice Sf. Elena, Asociația Nevăzătorilor Dâmbovița și Asociația Națională a Surzilor din România, filiala Târgoviște.

De asemenea, beneficiarilor de la Casa Mara, componentă a Centrului Floarea Speranței din Pucioasa, din cadrul Direcției Generale de Asistență  Socială Dâmbovița, le-au fost dăruite alimente specifice pentru masa de Crăciun.

Toate aceste daruri au fost în valoare de peste 10.000 lei.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI