You are currently viewing DARURI DE PESTE 16.000 LEI OFERITE DE PAROHII ALE ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI

DARURI DE PESTE 16.000 LEI OFERITE DE PAROHII ALE ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI

În această perioadă, luminată încă de sărbătoarea Nașterii Domnului, în cadrul a numeroase parohii din Eparhia noastră, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, se desfășoară, frecvent, activități social-filantropice ce au ca scop promovarea iubirii față de aproapele și ajutorarea concretă în cadrul comunităților locale.

Astfel, cu prilejul sărbătorii Sfântului Arhidiacon Ștefan, în ziua de 27 decembrie 2022, la Parohia Gura Șuții, din cadrul Protoieriei Târgoviște Sud, Pr. Ciprian Stroe și Pr. Valeriu Dinu, împreună cu Comitetul de tineret parohial, au organizat o acțiune filantropică ce a avut ca scop ajutorarea câtorva familii aflate în dificultate din parohie. Au fost dăruite: îmbrăcăminte, încălțăminte, dulciuri și jucării în valoare de peste 5.000 lei.

La Parohia Jugureni, Protoieria Găești, 90 de elevi au primit geci noi, în valoare de peste 11.000 lei. Acestea au fost oferite, în biserică, de către Pr. paroh Cristian Bârlog, împreună cu profesori de la școala din localitate, în cadrul unei manifestări artistice ce a cuprinse colinde și poezii.

Darurile au fost achiziționate de parohie, alături de profesorii școlii și prin contribuția generoasă a unor credincioși ce au dorit să susțină misiunea-pastorală parohială.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI