You are currently viewing DARURI DE PESTE 40.000 LEI OFERITE DE PAROHIA „SF. VOIEVOD NEAGOE BASARAB„ DIN TÂRGOVIȘTE UNOR INSTITUȚII SOCIALE DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA

DARURI DE PESTE 40.000 LEI OFERITE DE PAROHIA „SF. VOIEVOD NEAGOE BASARAB„ DIN TÂRGOVIȘTE UNOR INSTITUȚII SOCIALE DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA

În apropierea sărbătorii Nașterii Domnului, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, Parohia „Sf. Voievod Neagoe Basarab„ din Târgoviște a oferit daruri mai multor instituții sociale din județul Dâmbovița.

La inițiativa Pc. Pr. Paroh Dragoș Bădescu, cu ajutorul unor binevoitori sponsori, au fost oferite daruri constând din: îmbrăcăminte, produse alimentare, produse de curățenie, lenjerii, produse de papetărie, lapte praf și diferite obiecte igienico-sanitare.

De acestea, au beneficiat următoarele instituții: Centrul de abilitare și reabilitare pentru persoane adulte cu dizabilități de la Țuicani, Centrul de servicii sociale Casa Soarelui Târgoviște , Centrul de servicii sociale Găești, Direcția Generală de Asistenta Sociala și Protecția Copilului Dâmbovița, Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice de la Racovița al Asociației suflet pentru oameni, precum și Apartamentul protejat de tip familial „Sf. Ier. Nicolae„ al Asociației Centrul Diaconal „Casa Creștină„ din Târgoviște.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI