You are currently viewing DARURI DIN PARTEA ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI PENTRU ELEVII CARE VOR PARTICIPA LA OLIMPIADELE NAȚIONALE DE RELIGIE

DARURI DIN PARTEA ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI PENTRU ELEVII CARE VOR PARTICIPA LA OLIMPIADELE NAȚIONALE DE RELIGIE

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, 19 elevi din Arhiepiscopia Târgoviștei vor reprezenta județul Dâmbovița la etapele naționale ale Olimpiadelor pentru disciplina școlară Religie.

La Olimpiada Națională de Religie pentru Seminarii și Licee teologice, care se va desfășura între 26-30 aprilie 2022, la Botoșani, vor participa următorii elevi de la Seminarul Teologic „Sf. Ioan Gură de Aur” din Târgoviște: Teodorescu Ioan Alexandru (clasa a IX-a), Oncioiu Raul (clasa a X-a), Drăgoi Ioan Marius (clasa a XI-a) și Covrig Ștefan Andrei (clasa a XII-a).

La Olimpiada Națională de Religie, secțiunea Gimnaziu (clasele V-VIII), care se va desfășura între 27 aprilie – 1 mai 2022, la Târgu Mureș, vor participa următorii elevi: Dima Maria Teodora (clasa a V-a, Școala Gimnazială „Coresi” din Târgoviște), Rada Andreea Maria Alexandra (clasa a VI-a, Școala Gimnazială Tătărani), Badea Ștefan Rareș (clasa a VII-a, Colegiul Național „Constantin Cantacuzino” din Târgoviște) și Stăncescu Denis Cristian (clasa a VIII-a, Școala Gimnazială „I. Al. Brătescu Voinești” din Târgoviște).

La Olimpiada Națională de Religie, secțiunea Liceu (clasele IX-XII), care se va desfășura între 27 aprilie – 1 mai 2022, la Sibiu, vor participa următorii elevi: Bîcu Andreea Melisa (clasa a IX-a, Liceul Teoretic „I.C. Vissarion” din Titu), Vlăsceanu Luca Georgian (clasa a X-a, Liceul Teoretic „I.C. Vissarion” din Titu) și Onea Bianca (clasa a XII-a, Seminarul Teologic „Sf. Ioan Gură de Aur” din Târgoviște).

La Olimpiada Națională Interdisciplinară (Religie – Limba și Literatura Română) „Cultură și spiritualitate românească”, secțiunea Gimnaziu (clasele V-VIII), care se va desfășura între 11-15 mai 2022, la Putna, vor participa următorii elevi: Vasilescu Annemarie (clasa a V-a, Școala Gimnazială „Șerban Cioculescu” din Găești), Manta Sofia (clasa a VI-a, Școala Gimnazială Nr. 4 „E.D. Cantacuzino” din Pucioasa), Neaga Maria-Alexia (clasa a VII-a, Școala Gimnazială Nr. 4 „E.D. Cantacuzino” din Pucioasa) și Moldoveanu Giulia Alexandra (clasa a VIII-a, Colegiul Național „Vladimir Streinu” din Găești).

La Olimpiada Națională Interdisciplinară (Religie – Limba și Literatura Română) „Cultură și spiritualitate românească”, secțiunea Liceu (clasele IX-XII), care se va desfășura între 4-8 mai 2022, la Baia Mare, vor participa următorii elevi: Bejenaru Denisa Valentina (clasa a IX-a, Colegiul Național „Vladimir Streinu” din Găești), Pușcașu Antonio Alexandru (clasa a X-a, Liceul Teoretic „I.C. Vissarion” din Titu), Gabăr Cristiana (clasa a XI-a, Liceul Teoretic „I.C. Vissarion” din Titu) și Covrig Ștefan Andrei (clasa a XII-a, Seminarul Teologic „Sf. Ioan Gură de Aur” din Târgoviște).

Mitropolitul Nifon oferă tuturor elevilor o tabără de vară la Centrul cultural misionar al Arhiepiscopiei Târgoviștei, de la Mănăstirea Peștera Ialomiței, diplome și premii în cadrul ceremoniilor dedicate Sărbătorii Sfântului Ierarh Nifon, Patriarhul Constantinopolului și Mitropolitul Țării Românești, în zilele de 10 și 11 august, dar și cărți de rugăciuni, broșuri misionare și un ajutor financiar pentru deplasarea la olimpiade.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI