You are currently viewing DARURI PENTRU APROAPELE AFLAT ÎN NEVOIE ÎN CENTRUL PREOCUPĂRII PAROHIILOR BISERICII NOASTRE STRĂBUNE

DARURI PENTRU APROAPELE AFLAT ÎN NEVOIE ÎN CENTRUL PREOCUPĂRII PAROHIILOR BISERICII NOASTRE STRĂBUNE

           

     

      Cu prilejul sărbătorii Nașterii Domnului, din numeroasele activități social-filantropice realizate în parohiile din Eparhia noastră cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, menționăm Parohia Ungureni, din Protoieria Titu, unde cu ajutorul unor credincioase din Marea Britanie, Pr. Mihai Cătălin Boșomoiu a dăruit alimente pentru 35 de familii nevoiașe din localitate.

      Cu implicarea preoților de la Parohia Nucet, Protoieria Târgoviște Sud, Constantin Banzea și Ion Iulian Cârstea, au fost oferite pentru 47 de persoane, pachete cu alimente, dulciuri, jucării, mingii de fotbal, căști de gaming, îmbrăcăminte și încălțăminte, iar toți cei prezenți la slujbă cu ocazia Nașterii Domnului au primit, de asemenea, daruri constând din alimente.

      Aceste acțiuni au totalizat aproximativ 10.000 lei, iar în perioada următoare, manifestarea grijii față de aproapele prin intermediul darului va continua, ca mărturie a trăirii valorilor Evangheliei lui Hristos.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI