You are currently viewing DIPLOME OFERITE DE ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI PARTICIPANȚILOR LA PROIECTUL DE PREVENIRE A VICTIMIZĂRII TINERILOR ”ATENȚIE! E VIAȚA TA!

DIPLOME OFERITE DE ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI PARTICIPANȚILOR LA PROIECTUL DE PREVENIRE A VICTIMIZĂRII TINERILOR ”ATENȚIE! E VIAȚA TA!

La Centrul de prevenire a criminalității din Târgoviște a avut loc, miercuri, 14 iunie 2023, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, evaluarea și premierea participanților la Proiectul de prevenire a victimizării tinerilor ”Atenție! E viața ta!”, ediția a XIV-a.

În calitate de instituție parteneră, Arhiepiscopia Târgoviștei a oferit diplome tuturor participanților la acest concurs, prin intermediul Pc. Pr. Consilier Cristian Oancea.

Menționăm că, la proiect au participat studenți de la Facultatea de Drept a Universității Valahia din Târgoviște, care au desfășurat acțiuni de prevenire a victimizării minorilor în unități de învățământ. Grupul țintă fiind copiii din mediul urban și rural, din clasele gimnaziale și licee.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI