You are currently viewing ELEVII CARE AU PRIMIT TABLETE DIN PARTEA EPARHIEI SUNT RECUNOSCĂTORI – VIDEO

ELEVII CARE AU PRIMIT TABLETE DIN PARTEA EPARHIEI SUNT RECUNOSCĂTORI – VIDEO

 

   La inițiativa Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Nifon, Arhiepiscopia Târgoviștei a făcut un gest frumos, dăruind 145 de tablete performante (în valoare de 126.000 lei), cu abonament gratuit la internet, unor elevi dâmbovițeni.
   Am fost bucuroși să vedem care este percepția elevilor, beneficiari ai acestor tablete, dacă ele într-adevăr sunt folositoare și dacă inițiativa a fost sau nu una de succes.
Elevii care au primit tablete au declarat:
   Adina Mihaela Țurcanu, Comuna Slobozia Moară: ”Părintele nostru din sat mi-a oferit această tabletă, care mă ajută foarte mult. Lucrez pe ea și chiar este bună!”
   Eduard Zenici Andrei, Comuna Costești Vale: ”Tableta este foarte bună. Are semnal bun. Mă loghez cu ea la ore”.
   Vasile Voicu, Comuna Sălcioara: ”Tableta este una performantă. Mă ajută. O folosesc. Abonamentul este plătit de Arhiepiscopie. Mulțumesc Părintelui”.
   Mihai Bondoc, Comuna Brezoaiele: ”Înainte mă conectam cu telefonul surorii mele. Ea are acum nevoie de el acum, este clasa a 10 . Și acum reușesc să mă conectez”.
   Tabletele au fost achiziționate cu ajutorul preoților de la parohii și al mânăstirilor din județul Dâmbovița. Beneficiarii sunt elevi din clasele a VIII-a și a XII-a, recomandați de directorii de școli, prin intermediul Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița și de preoții de la parohii, în colaborare cu profesorii de Religie.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI