You are currently viewing ETAPA EPARHIALĂ A FESTIVALULUI INTERNAȚIONAL DE TOACĂ, ÎN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI

ETAPA EPARHIALĂ A FESTIVALULUI INTERNAȚIONAL DE TOACĂ, ÎN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI

      

   Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON, la Parohia „Mânăstirea Cobia” din Protoieria Găești, s-a desfășurat Duminică, 03 iulie 2016, etapa eparhială a Festivalului Internațional de Toacă, ediția a VII-a, la care au participat 50 de elevi din Arhiepiscopia Târgoviștei.
   Evenimentul cultural a fost marcat de prezența Maestrului Gheorghe ZAMFIR, a artistului liric Ina DINCĂ – prim-solist al Operei Naționale, și a Ansamblului „Codrulețul” din cadrul Clubului Copiilor din Găești, care au suținut momente artistice de excepție.
   Concursul a fost prezidat de către Pc. Pr. dr. Ionuţ Ciprian ILEANA – Consilier Eparhial, iar în urma jurizării, au fost acordate următoarele premii:
   – Bădescu Ioan, de la Parohia Sturzeni, Protoieria Târgoviște Nord, Premiul I, constând în oferirea sumei de 300 lei, icoane, diplome, cărţi și dulciuri.
   – Davidoiu Alexandru, de la Parohia Pucheni, Protoieria Târgoviște Nord, Premiul II, constând în oferirea sumei de 200 lei, icoane, diplome, cărţi și dulciuri.
   – Croitoru Ștefan, de la Parohia Pietrari I, Protoieria Târgoviște Nord, Premiul III, constând în oferirea sumei de 100 lei, icoane, diplome, cărţi și dulciuri.
   – Stănescu Adrian, de la Parohia Gura Vulcănii, Protoieria Pucioasa, Mențiune, constând în oferirea unor icoane, diplome, cărţi și dulciuri.
   Toți ceilalți 46 de concurenți au primit din partea Arhiepiscopiei Târgoviștei diplome, cărţi și dulciuri.
   Precizăm că cei trei elevi, câştigători ai Premiilor I, II și III, însoțiți de Pc. Pr. Ion POPESCU de la Parohia „Mânăstirea Cobia”, vor reprezenta Arhiepiscopia Târgoviștei la faza finală a Festivalului Internațional de Toacă, ce se va desfășura în orașul Victoria, Jud. Brașov, în perioada 11-13 iulie 2016.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI