You are currently viewing ETAPA JUDEȚEANĂ A CONCURSULUI NAȚIONAL INTERDISCIPLINAR, INTITULAT CULTURĂ ȘI SPIRITUALITATE ROMÂNEASCĂ ÎN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI

ETAPA JUDEȚEANĂ A CONCURSULUI NAȚIONAL INTERDISCIPLINAR, INTITULAT CULTURĂ ȘI SPIRITUALITATE ROMÂNEASCĂ ÎN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI

  

 

   Sâmbătă, 4 martie 2017, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON, la Seminarul Teologic Sf. Ioan Gură de Aur din Târgoviște a avut loc etapa județeană a Concursului Național Interdisciplinar, intitulat Cultură și spiritualitate românească.
   La competiție, care a însemnat rezolvarea unor subiecte de Religie și de Limba și Literatura Română, au participat 39 de elevi de la școlile gimnaziale din județul Dâmbovița, care au concurat pe două nivele, primii clasați, de la ambele nivele, mergând mai departe la faza națională, ce se va desfășura în luna mai, la Mânăstirea Putna, județul Suceava.
   La nivelul I, s-a clasat eleva Cristina Elena Deleanu, din clasa a VI-a, de la Școala Gimnazială Șerban Cioculescu din Găești, coordonată de Pr. prof. Cătălin Ciobanu și Prof. Monica Petcu. Iar, la nivelul al II-lea, s-a clasat eleva Maria Cristina Popa, din clasa a VIII-a, de la Școala Gimnazială nr. 1 din Moreni, coordonată de Prof. Ileana Prisiceanu și Prof. Mariana Catinca.
   Toți elevii participanți au primit daruri din partea Înaltpreasfinției Sale, în semn de apreciere și încurajare.

   BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI