You are currently viewing EVENIMENT AL LICENȚIAȚILOR FACULTĂŢII DE TEOLOGIE ORTODOXĂ ŞI ŞTIINŢELE EDUCAŢIEI A UNIVERSITĂŢII „VALAHIA” DIN TÂRGOVIŞTE

EVENIMENT AL LICENȚIAȚILOR FACULTĂŢII DE TEOLOGIE ORTODOXĂ ŞI ŞTIINŢELE EDUCAŢIEI A UNIVERSITĂŢII „VALAHIA” DIN TÂRGOVIŞTE

    

 

 

 

   Marți, 27 iunie 2017, Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON a participat, la Catedrala Mitropolitană din Târgovişte, la solemnitatea depunerii jurământului de credinţă de către licențiații Facultăţii de Teologie Ortodoxă şi Ştiinţele Educaţiei a Universităţii „Valahia” din Târgovişte, promoţia 2017.
   Ceremonia a fost inaugurată de slujba Te Deum-ului, oficiată de profesori ai facultăţii, iar, apoi, Înaltpreasfinţitul Părinte Prof. univ. dr. NIFON a rostit un cuvânt de învăţătură, în cadrul căruia a subliniat responsabilitatea misionară a tinerilor licențiați în teologie față de promovarea valorilor creștine și românești în societatea noastră.
   La acest important eveniment teologic au participat profesori ai facultăţii, parintele vicar si parinții consilieri de la Centrul Eparhial, precum și membrii famililor absolvenților.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI