You are currently viewing EVENIMENT ȘTIINȚIFIC ORGANIZAT DE FACULTATEA DE TEOLOGIE ORTODOXĂ ȘI ȘTIINȚELE EDUCAȚIEI ÎMPREUNĂ CU DEPARTAMENTUL PENTRU PREGĂTIREA PERSONALULUI DIDACTIC AL UNIVERSITĂȚII ,,VALAHIA” DIN TÂRGOVIȘTE

EVENIMENT ȘTIINȚIFIC ORGANIZAT DE FACULTATEA DE TEOLOGIE ORTODOXĂ ȘI ȘTIINȚELE EDUCAȚIEI ÎMPREUNĂ CU DEPARTAMENTUL PENTRU PREGĂTIREA PERSONALULUI DIDACTIC AL UNIVERSITĂȚII ,,VALAHIA” DIN TÂRGOVIȘTE

Marți, 22 noiembrie 2022, au debutat, la Târgoviște, lucrările științifice ale „World Empowering LUMEN Congress On Multidimensional Education | WELCOME22”, eveniment organizat de către LUMEN Confernce Center – Iași și Universitatea ,,Valahia” din Târgoviște.
Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, prima conferință a fost susținută de domnul Conf. univ. dr. habil. Adrian Lemeni, Directorul Școlii Doctorale a Facultății de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” din București și a avut ca temă „Esența și implicațiile mediilor tehnologice actuale”.
Prima parte a sesiunii a fost moderată Pr. lect. univ. dr. Cosmin Santi de la Facultatea de Teologie Ortodoxă și Științele Educației a Universității „Valahia” din Târgoviște, care, în preambulul evenimentului, a prezentat recenzia cărții domnului Conf. univ. dr. Adrian Lemeni, intitulată „Tehnicizarea inumană a vieții”.
La finalul prelegerii academice, studenții și masteranzii prezenți au adresat domnului Lemeni întrebări pe tema dezbătută.
Partea a doua a sesiunii științifice a fost moderată de domnul Prof. univ. dr. Gabriel Gorghiu și a debutat cu prezentarea temei „Digitalizarea instituțiilor de învățământ superior – între necesitate și provocare”, ce a fost susținută de domnul Conf. univ. dr. Ion Florin Popa, Decanul Facultății de Ingineria Materialelor și Mecanică din cadrul Universității târgoviștene.
Evenimentul s-a desfășurat în Amfiteatrul Institutului de Cercetare Științifică și Tehnologică Multidisciplinară al Universității „Valahia” din Târgoviște, iar promotori au fost Facultatea de Teologie Ortodoxă și Științele Educației și Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic din cadrul aceleiași instituții.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI