You are currently viewing EXAMEN DE ATESTARE A CUNOŞTINŢELOR, LA SEMINARUL TEOLOGIC DIN TÂRGOVIŞTE

EXAMEN DE ATESTARE A CUNOŞTINŢELOR, LA SEMINARUL TEOLOGIC DIN TÂRGOVIŞTE

      

 

   Vineri, 27 mai 2016, la Seminarul Teologic „Sf. Ioan Gură de Aur” din Târgovişte, Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON a prezidat Comisia de atestare a cunoştinţelor profesionale pentru elevii clasei a XII-a, specializarea teologie pastorală, după încheierea ciclului liceal de 4 ani.
   Înaltpreasfinţia Sa le-a amintit elevilor seminarişti de importanţa vocaţiei în slujirea Bisericii noastre străbune, ca misionari ai bucuriei Evangheliei lui Hristos în lumea contemporană.
   În cadrul examenului, fiecare elev a susţinut câte o lucrare de atestat, întocmită sub coordonarea unui profesor, urmând ca proba orală, constând în evaluarea la disciplinele Liturgică, Muzică, Catehetică şi Omiletică, să aibă loc în ziua de 30 mai a.c.
   Reamintim că împreună cu Facultatea de Teologie şi Stiintele Educaţiei a Universitatii “Valahia” din Târgovişte, Seminarul Teologic “Sf. Ioan Gură de Aur” funcţionează în Eparhia noastră ca instituţii ce formează misionarii de mâine ai Bisericii noastre Ortodoxe.

 

BIROUL DE PRESA AL ARHIEPISCOPIEI TARGOVIŞTEI