You are currently viewing EXAMEN DE ATESTARE A CUNOŞTINŢELOR PROFESIONALE PENTRU ELEVII CLASEI A XII-A AI SEMINARULUI TEOLOGIC SF. IOAN GURĂ DE AUR DIN TÂRGOVIŞTE

EXAMEN DE ATESTARE A CUNOŞTINŢELOR PROFESIONALE PENTRU ELEVII CLASEI A XII-A AI SEMINARULUI TEOLOGIC SF. IOAN GURĂ DE AUR DIN TÂRGOVIŞTE

     

 

   La Seminarul Teologic Sf. Ioan Gură de Aur din Târgovişte, sub președinția Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon, s-a desfășurat examenul de atestare a cunoştinţelor profesionale, pentru elevii clasei a XII-a, specializarea teologie-pastorală, la încheierea celor 4 ani de cursuri teologice.

   Înaltpreasfinţia Sa i-a îndemnat pe elevi, viitori absolvenți, să se pregătească cât mai bine, pentru a putea contribui la promovarea misiunii-pastorale a Bisericii noastre în societatea contemporană.

   Precizăm că acest examen constă din două etape: prezentarea lucrării ştiinţifice, întocmită de către fiecare candidat, sub coordonarea unui profesor al şcolii, urmând, apoi, proba orală, ce va consta din întrebări şi răspunsuri la tematica disciplinelor Liturgică, Muzică şi Catehetică-Omiletică.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTE