You are currently viewing EXAMEN DE CAPACITATE PREOȚEASCĂ ÎN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI SESIUNEA MARTIE 2017

EXAMEN DE CAPACITATE PREOȚEASCĂ ÎN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI SESIUNEA MARTIE 2017

  

   Arhiepiscopia Târgoviştei organizează, sub preşedinţia Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON, luni, 27 martie 2017, examenul de capacitate preoţească, sesiunea de primăvară, pentru licenţiaţii și masteranzii în teologie, specializarea Teologie – Pastorală, fii duhovniceşti ai Eparhiei noastre, care îndeplinesc toate condițiile canonice în vederea hirotoniei.
   Înscrierea candidaţilor va avea loc până la data de 23 martie 2017, la Secretariatul Centrului eparhial. Anterior examenului de capacitate, se va susţine, în ziua de 24 martie, testarea psihologică, începând cu ora 9,00, la Centrul eparhial. Proba scrisă a Examenului de capacitate preoţească va avea loc în ziua de luni, 27 martie a.c., la ora 8,00, iar cea orală, în aceeaşi zi, de la ora 10,00, ambele la sediul Arhiepiscopiei Târgoviştei.
   Informaţii despre actele necesare pentru înscriere şi tematica pentru examen, se regăsesc la avizierul Centrului eparhial, precum şi pe site-ul Arhiepiscopiei Târgoviştei, la adresa www.arhiepiscopiatargovistei.ro, secţiunea Info Utile.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI