You are currently viewing EXAMEN DE CAPACITATE PREOŢEASCĂ, SESIUNEA OCTOMBRIE 2019 – ÎN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIŞTEI

EXAMEN DE CAPACITATE PREOŢEASCĂ, SESIUNEA OCTOMBRIE 2019 – ÎN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIŞTEI

 

   Marți, 8 octombrie 2019, Arhiepiscopia Târgoviștei organizează Examenul de capacitate preoţească, sesiunea de toamnă. La examen, se pot prezenta licenţiaţii în teologie si absolventii de Master in Teologie, specializarea teologie ortodoxă pastorală, fii duhovniceşti ai Eparhiei noastre, care îndeplinesc condiţiile canonice, statutare şi regulamentare bisericeşti în vederea hirotoniei.

   Înscrierea candidaţilor va avea loc până la data de 7 octombrie 2019, ora 11. Dosarele de concurs se vor depune la Secretariatul Centrului eparhial. Anterior examenului de capacitate, se va susţine, în data de 7 octombrie, testarea psihologică, începând cu ora 14.00, la Centrul eparhial. Proba scrisă a Examenului de capacitate preoţească va avea loc în ziua de 8 octombrie 2019, la ora 8.00, iar examinarea orală va începe în aceeaşi zi, de la ora 10.00. Ambele probe se vor desfăşura la sediul Arhiepiscopiei Târgoviştei.

   Informaţii despre actele necesare pentru înscriere şi tematica pentru examen, se regăsesc la avizierul Centrului eparhial, precum şi pe site-ul Arhiepiscopiei Târgoviştei, accesând adresa www.arhiepiscopiatargovistei.ro, secţiunea Info Utile.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI