You are currently viewing EXCURSIE LA MĂNĂSTIREA PEȘTERA, OFERITĂ DE PAROHIA TITU NOU PENTRU TINERI MERITUOȘI

EXCURSIE LA MĂNĂSTIREA PEȘTERA, OFERITĂ DE PAROHIA TITU NOU PENTRU TINERI MERITUOȘI

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, joi, 14 iulie 2022, Parohia Titu Nou a organizat o excursie la Mănăstirea „Peștera Ialomiței” cu 15 tineri din Comitetul parohial de cateheză, clasat pe locul I la nivelul Protoieriei Titu, în cadrul Concursul Național Catehetic ,,Rugăciunea în viața mea”.

Însoțiți de  Pr. Aurelian Pârvu, de dl Nicolae Barbu – profesor de Religie, de dna Mariana Barbu – profesor de Limba Engleză și de dna Mariana Sandu – profesor de Geografie, cadre didactice la Școala Gimnazială nr. 2 Titu Târg, care se implică în mod constant, alături de preotul paroh, în coordonarea activităților catehetice parohiale, tinerii s-au rugat în biserica Mănăstirea Peștera, au vizitat Peștera Ialomicioarei și au continuat drumeția la obiectivele turistice Babele și Piatra Arsă.

Activitatea recreativă, susținută financiar de Protoieria Titu, dar și de Primăria Orașului Titu, care a asigurat transportul, a fost organizată pentru a răsplăti și a motiva pe tineri pentru implicarea în activitățile parohiale și ca o încununare a succesului anual dovedit de Parteneriatul dintre Biserică și Școală.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI