You are currently viewing FAZA EPARHIALĂ A CONCURSULUI NAŢIONAL “BISERICA ŞI ŞCOALA DIN SUFLETUL MEU”, ÎN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIŞTEI

FAZA EPARHIALĂ A CONCURSULUI NAŢIONAL “BISERICA ŞI ŞCOALA DIN SUFLETUL MEU”, ÎN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIŞTEI

          

 

          

 

   Luni, 25 aprilie 2016, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON, la Mânăstirea Stelea din Târgovişte, s-a desfăşurat faza eparhială a Concursului Naţional, intitulat “Biserica şi Şcoala din sufletul meu”, desfăşurat pe trei secţiuni: literară, artistică şi multimedia, la care au participat 15 parohii din Eparhie.
   Concursul a fost prezidat de către Pc. Pr. dr. Ionuţ GHIBANU, Vicar Eparhial, însoţit de Pc. Pr. Cons. dr. Ionuţ Ciprian ILEANA. În urma jurizării, au fost acordate următoarele premii:
   -Parohia „Eroilor” din Târgovişte, Protoieria Târgovişte Sud, Premiul I, alături de 1.000 lei, o excursie la Mânăstirea Peştera, icoane, diplome şi cărţi.
   -Parohia Colacu, Protoieria Titu, Premiul II, Protoieria Titu, alături de 800 lei, icoane, diplome şi cărţi.
   -Parohia Râncaciov, Protoieria Târgovişte Nord, Premiul III, alături de 500 lei, icoane, diplome şi cărţi.
   Preoţii însoţitori, dar şi comisia de jurizare, au primit premii din partea Înaltpreasfinţiei Sale, după care, împreună cu elevii participanţi au mers la o agapă frăţească la Mânăstirea Dealu.
   Precizăm că cei trei elevi, câştigătorii Premiul I, reprezentanţi ai Parohiei „Eroilor”, alături de preotul coordonator, vor merge în ziua de 21 mai a.c., la festivitatea naţională de premiere, ce va avea loc la Catedrala Patriarhială din Bucureşti şi va fi realizată de către Patriarhul României.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI