You are currently viewing HRAMUL MÂNĂSTIRII PEȘTERA IALOMIȚEI ȘI SFINȚIREA NOULUI CORP DE CLĂDIRE A CENTRULUI CULTURAL-MISIONAR

HRAMUL MÂNĂSTIRII PEȘTERA IALOMIȚEI ȘI SFINȚIREA NOULUI CORP DE CLĂDIRE A CENTRULUI CULTURAL-MISIONAR

          

          

 

   Foarte mulți credincioși au luat parte sâmbătă, 29 iunie 2019, la Sfânta Liturghie săvârșită de către Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon. Din sobor, au făcut parte: Părintele Vicar Eparhial, Părinți Consilieri de la Centrul Eparhial, Părintele Stareț Calinic al Mânăstirii Peștera Ialomiței, Protopopul Protoieriei Pucioasa, Ieromonahi, preoți și diaconi.
   În cuvântul său, Înaltpreasfinția Sa a vorbit despre importanță spirituală și misionară a Sfinților Apostoli Petru și Pavel, evidențiind faptul că slujirea lui Dumnezeu și a aproapelui au constituit principiile lor de viață, dedicată edificării misionare a Bisericii.
   Cu acest prilej, Înaltul Ierarh a inaugurat noul corp de clădire al Centrului Cultural-Misionar din cadrul Mânăstirii, ce va fi utilizat pentru a sprijini cazarea pelerinilor, dar și pentru alte evenimente ecleziale.
   Au fost oferite peste 1000 de pachete cu hrană, ca dar de hram, celor prezenți și a fost lansat site-ul: www.manastireapestera.ro

BIROUL DE PRESA AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI