You are currently viewing ÎN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI A AVUT LOC ETAPA JUDEȚEANĂ A CONCURSULUI NAȚIONAL CULTURĂ ȘI SPIRITUALITATE ROMÂNEASCĂ

ÎN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI A AVUT LOC ETAPA JUDEȚEANĂ A CONCURSULUI NAȚIONAL CULTURĂ ȘI SPIRITUALITATE ROMÂNEASCĂ

          

 

   Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, sâmbătă, 24 februarie 2018, la Seminarul Teologic Sfântul Ioan Gură de Aur din Târgoviște, a avut loc etapa județeană a Concursului Național Interdisciplinar, intitulat Cultură și spiritualitate românească.
   Proba scrisă a concursului a presupus rezolvarea unor subiecte de Religie și de Limba și Literatura Română, pe două niveluri de studii, iar primii clasați, de la ambele niveluri, vor participa la faza națională, care se va desfășura în perioada 10-13 mai 2018, la Mânăstirea Putna, județul Suceava.
   La etapa națională a concursului, la nivelul I, s-a calificat eleva Alexandra Moldoveanu, din clasa a VI-a, de la Școala Gimnazială Șerban Cioculescu din Găești, coordonată de D-na Prof. Ionela Ciobanu și de D-na Prof. Monica Petcu, iar la nivelul al II-lea, s-a calificat eleva Karina Maria Marinescu, din clasa a VIII-a, de la aceeași școală, coordonată de Pc. Pr. Prof. Cătălin Ciobanu și de D-na Prof. Monica Petcu.
   În semn de apreciere și încurajare, toți cei 40 de elevi de la școlile gimnaziale din județul Dâmbovița, participanți la concurs, au primit daruri din partea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI