You are currently viewing ÎN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI A FOST INAUGURAT CENTRUL SOCIO-CULTURAL CREȘTIN ȘI MEDICAL LA PAROHIA SF. VOIEVOD NEAGOE BASARAB

ÎN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI A FOST INAUGURAT CENTRUL SOCIO-CULTURAL CREȘTIN ȘI MEDICAL LA PAROHIA SF. VOIEVOD NEAGOE BASARAB

Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon a inaugurat luni, 8 mai 2023, Centrul Socio-Cultural creștin și medical la Parohia ”Sf. Voievod Neagoe Basarab” din Târgoviște.

Înaltpreasfinția Sa a fost însoțit de: Părintele Vicar eparhial, de Părintele Secretar eparhial și de Părinți Consilieri și Inspectori de la Centrul eparhial, răspunsurile din cadrul slujbei de binecuvântare fiind date de membrii Corului ”Valahia Christiana” al Arhiepiscopiei Târgoviștei.

La eveniment, au luat parte oficialități locale și județene: domnul Corneliu Ștefan, Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, doamna Claudia Gilia, Prefectul Județului, domnul Daniel Cristian Stan, Primarul Municipiului Târgoviște, domnul dr. Claudiu Dumitrescu, Directorul Spitalului Județean, doamna Cristina Sima, Director general al Casei Județene a Asigurărilor de Sănătate, domnul Bogdan Tița, Primarul Comunei Ulmi, domnul Emanuel Spătaru, Primarul Comunei Răzvad și domnul Vlăduț Niculae, Primarul Comunei Aninoasa.

Cabinetul medical va oferi servicii medicale de recuperare celor aflați în suferință, la cel mai înalt standard de calitate, în acest sens beneficiind de personal calificat ce va asigura tratamente complexe, cu ajutorul aparaturii de ultima generație. Se vor putea realiza proceduri medicale de fizioterapie, masaj terapeutic, și kinetoterapie pentru persoane cu afecțiuni: reumatismale inflamatorii și degenerative, periarticulare, stări postoperatorii sau post-traumatice, afecțiuni ale sistemului nervos central și periferic, precum și vasculare periferice.

Reamintim că biserica Parohiei ”Sf. Voievod Neagoe Basarab” din Cartierul Tineretului al Municipiului Târgoviște, a fost târnosită în anul 2018, în cadrul unei impresionante ceremonii, fiind cel mai nou locaș de cult din istorica Cetate de Scaun munteană.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI