You are currently viewing ÎN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIŞTEI – EXAMEN DE CAPACITATE PREOŢEASCĂ, IULIE 2019

ÎN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIŞTEI – EXAMEN DE CAPACITATE PREOŢEASCĂ, IULIE 2019

   Luni, 15 iulie 2019, sub preşedinţia Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON, Arhiepiscopia Târgoviștei organizează Examenul de capacitate preoţească, sesiunea de vară, pentru licenţiaţii în teologie, specializarea teologie ortodoxă pastorală, fii duhovniceşti ai Eparhiei noastre, care îndeplinesc condiţiile canonice, statutare şi regulamentare bisericeşti în vederea hirotoniei.

   Înscrierea candidaţilor va avea loc până la data de 11 iulie 2019, iar dosarele de concurs se vor depune la Secretariatul Centrului eparhial. Anterior examenului de capacitate, se va susţine, în data de 12 iulie, Testarea psihologică, începând cu ora 12.00, la Centrul eparhial. Proba scrisă a Examenului de capacitate preoţească va avea loc în ziua de luni, 15 iulie 2019, la ora 8.00, iar examinarea orală va începe în aceeaşi zi, de la ora 10.00. Ambele probe se vor desfăşura la sediul Arhiepiscopiei Târgoviştei.

   Informaţii despre actele necesare pentru înscriere şi tematica pentru examen, se regăsesc la avizierul Centrului eparhial, precum şi pe site-ul Arhiepiscopiei Târgoviştei, accesând adresa www.arhiepiscopiatargovistei.ro, secţiunea Info Utile.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI