You are currently viewing ÎN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIŞTEI – EXAMEN DE CAPACITATE PREOŢEASCĂ, SESIUNEA DE PRIMĂVARĂ

ÎN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIŞTEI – EXAMEN DE CAPACITATE PREOŢEASCĂ, SESIUNEA DE PRIMĂVARĂ

 

   Marți, 10 martie 2020, sub preşedinţia Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon, Arhiepiscopia Târgoviștei organizează Examenul de capacitate preoţească, sesiunea de primăvară, pentru licenţiaţii în teologie, specializarea teologie ortodoxă pastorală, fii duhovniceşti ai Eparhiei noastre, care îndeplinesc condiţiile canonice, statutare şi regulamentare bisericeşti în vederea hirotoniei.

   Înscrierea candidaţilor va avea loc până la data de 6 martie 2020, iar dosarele de concurs se vor depune la Secretariatul Centrului eparhial. Anterior examenului de capacitate, se va susţine, în data de 9 martie, Testarea psihologică, începând cu ora 14.00, la Centrul eparhial. Proba scrisă a Examenului de capacitate preoţească va avea loc în ziua de marți, 10 martie 2020, la ora 8.00, iar examinarea orală va începe în aceiaşi zi, de la ora 10.00. Ambele probe se vor desfăşura la sediul Arhiepiscopiei Târgoviştei.

   Informaţii despre actele necesare pentru înscriere şi tematica pentru examen, se regăsesc la avizierul Centrului eparhial, precum şi pe site-ul Arhiepiscopiei Târgoviştei, accesând adresa www.arhiepiscopiatargovistei.ro, secţiunea Info Utile.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI