You are currently viewing ÎN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI, SLUJBELE CU CREDINCIOȘI S-AU DESFĂȘURAT ÎN RESPECT FAȚĂ DE NORMELE SANITARE ÎN VIGOARE

ÎN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI, SLUJBELE CU CREDINCIOȘI S-AU DESFĂȘURAT ÎN RESPECT FAȚĂ DE NORMELE SANITARE ÎN VIGOARE

          

 

                 

 

      Cu prilejul Duminicii Samarinencii, a V-a după Învierea Domnului, în toate bisericile din Arhiepiscopia Târgoviștei, a fost săvârșită slujba Sfintei Liturghii, în curtea sfintelor lăcașe, cu credincioși, pentru prima dată după ce măsurile de prevenire și combatere a pandemiei au fost relaxate. Numeroșii credincioși care au luat parte la sfintele slujbe au respectat normele sanitare în vigoare pentru prevenirea răspândirii pandemiei. De asemenea, la finalul Sfintei Liturghii, a fost rostită rugăciunea pentru încetarea pandemiei, conform îndemnului Inaltpreasfințitului Parinte Arhiepiscop si Mitropolit Nifon.
      Amintim că, în această perioadă, la inițiativa Înaltpreasfinției Sale, Eparhia noastră s-a implicat în numeroase proiecte de susținere a bolnavilor, bătrânilor și oamenilor singuri, din punct de vedere material și spiritual, fiind donate numeroase articole de igienă și aparatură unor instituții medicale din județul Dâmbovița.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI